خصوصيات کارشناس پشتيبان شبکه چيست؟


وظيفه پشتيباني شبکه آن‌چنان ساده نيست؛ زيرا يک مهندس پشتيبان شبکه با توجه به مسئوليت خود علاوه بر دارا بودن روابط عمومي بالا که جزء بديهيات اکثر شغل‌هاست بايد مهارت‌هاي خاص را هم داشته باشد.
با توجه به سطح مسئوليت کارهايي چون نصب يک سيستم جديد و يا ارتقاء زيرساخت ارتباطات شرکت وظيفه پشتيبان شبکه است. بايد خاطرنشان کرد که پروژه‌هاي خاص بر اساس نوع کسب و کارمتفاوت خواهند بود. براي مثال مي‌توان به يک شرکت اشاره کرد که براي راه‌اندازي يک لينک وايرلس جهت راه‌اندازي يک شعبه جديد در بستر امن به شعبه مادر متصل گردد. يا در يک شرکت ديگر با راه‌اندازي سيستم شبکه‌اي و نرم‌افزاري جديد نمونه‌هاي خوبي از وظايف اين مهندس است.



وظايف کارشناس پشتيبان شبکه چيست؟


يک متخصص پشتيباني شبکه بايد تخصص و تجربه کافي درزمينه? پشتيباني و از بين بردن مشکلات مربوط به شبکه کامپيوتري را بايد دارا باشد. براي کارشناس پشتيباني شبکه لازم است قدرت تحليل بيشتري در حل مشکلات دارا باشد و تسلط بيشتري در برنامه‌ريزي‌هاي دوره‌اي براي نظارت تجهيزات شبکه‌اي داشته باشند. مي‌توان گفت اين موارد بعضي از اصلي‌ترين وظيفه‌هاي يک پشتيبان شبکه مي‌باشد.
جداي از نوع کسب‌وکار، يک مهندس پشتيباني شبکه مسئول طراحي، نصب و نگهداري ارتباطات، اشتراک فايل و کليه منابع اطلاعاتي مورداستفاده در سازمان است. لازم است پشتيبان شبکه اين اطمينان را به مشتري مدنظر بدهد که شبکه داخلي توانايي پاسخ‌دهي به‌تمامي نيازها مانند ورود کاربران به شبکه با رمز و نام کاربري خاص خود باشند.
هم‌چنين اين اطمينان بدهند که شبکه موردنظر قابليت حمل داده‌ها و رسانه‌ها را دارد. (بعضي از کسب‌وکارها، مانند دفاتر معماري، به براي کارکرده به اين عمل تأکيد دارند).


وم وجود پشتيبان شبکه


با گسترش استفاده از شبکه کامپيوتري در جامعه و تأثير زياد آن در پيشرفت کسب‌وکار، وضعيت شغلي متخصصان شبکه هم پيشرفت کرد. درصورتي‌که چند کامپيوتر به هم شبکه باشند کارشناس پشتيباني شبکه هم بايد حضورداشته باشد. مهندسان اين رشته عمدتاً از فارغ‌التحصيلان رشته‌هاي سخت‌افزار، نرم‌افزار، IT و برق هستند. اين افراد به‌طورمعمول دوره‌هاي آموزش پشتيباني شبکه را در آکادمي‌هاي گوناگوني ديده‌اند. عمده‌ترين وظايف اين اشخاص عيب‌يابي و از بين بردن خرابي‌ها است. يک متخصص پشتيبان شبکه بايد آشنايي کلي با تجهيزات شبکه داشته باشد تا بتوانيد اين قبيل مشکلات را حل و آنان را ارتقاء دهد.


وظايف پشتيبان شبکه


مهندس پشتيبان شبکه داراي وظايف گوناگوني است. ازجمله وظايف يک مهندس پشتيبان شبکه را در زير بيان مي‌نماييم:
آشنايي با تجهيزات شبکه، نصب، مقايسه و راه اندازي شبکه
ارائه گزارش‌هاي جامع و کامل از اوضاع کيفي شبکه داخلي و يا خارجي
مستندسازي تجهيزات و زيرساخت هاي شبکه
ارائه خدمات به سريع و به‌موقع و در دسترس بودن در هر زماني
بازرسي دوره‌اي تجهيزات و سرويس‌ها و مطلع شدن از سلامت تجهيزات
شناسايي و حل مشکلات مربوط به شبکه
ارائه پيشنهاد و مشاوره جهت حفظ امنيت
سرويس‌هاي نرم‌افزاري و تجهيزات همچنين برنامه‌ريزي براي نگهداري شبکه
کارشناسان پشتيباني در رافيکس تمام مسئوليت‌هاي خود را با معيارهاي بالا انجام خواهند داد.


افراد مناسب براي کارشناس شبکه


براي انتخاب يک حرفه مناسب عوامل گوناگوني مانند عوامل شخصيتي، ارزشي، علايق و مهارت و شرايط خانوادگي را بايد در نظر بگيريد. علاقه و شخصيت براي اين حرفه بسيار اهميت دارد. يکي از اصلي‌ترين اين عوامل شخصيتي است. شناخت درست و صحيح شخصيت هر شخص فرآيندي پيچيده‌اي است و احتياج به تخصص و زمان دارد. البته بايد در نظر گرفت هر شخص بايد خصوصيات ويژه خود را داشته باشد، حتي اشخاصي که به‌نوعي تيپ شخصيتي مشابه دارند، لازم به ذکر است در برخي موارد اشتراکي بين آن‌ها نخواهيم يافت. براي استخدام در حوزه کارشناس شبکه کليک کنيد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : شبکه ,پشتيبان ,بايد ,پشتيباني ,وظايف ,تجهيزات ,پشتيبان شبکه ,پشتيباني شبکه ,براي کارشناس ,دارا باشد ,کارشناس پشتيباني
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هاست دانلود خوابهام اندر احوالات نگار مکتب بازار تدریس فیزیک کنکور از ریز تا درشت با ما [خیالت راحت] گلبن طبیعت ریشِگی Robin نسیم بیهود تحصیل شادی